Trampoline

Det hele begynte med at vi skulle ha en sosial sone og hva er ikke mer sosialt enn en trampoline. Vi ønsket det ypperste av kvalitet og opplevelse på en begrenset overflate, så det ble gjort flere turer til de største trampolineparkene, i både innland og utland, for å teste ut hva som falt i smak. Det ble ungene som til slutt fikk bestemme hvordan trampolinen på 18x6m skulle bli utnyttet. Den ble derfor delt opp i 3 soner, med en foampit på 5x6m, hoppetårn, klatrevegg, basketkurv og airwalk.

 

Vi får mange spørsmål om trampoline, så vi har prøvd å oppsummere alle spørsmålene her: 

Må jeg booke time på forhånd?

Vi har et begrenset antall plasser i parken. For å slippe bomtur, må du booke hoppetid på forhånd via våre nettsider. For å booke tid må du først opprette en bruker. "Book online" øverst på siden tar deg til registreringssiden. Når du har registrert deg får du oversikt over hvor mange ledig plasser det er igjen i ønsket tidsrom. Betaling gjøres på nettet med Paypal, Visa eller Mastercard. «Drop-in» besøk er selvsagt også mulig, men da risikerer du å måtte vente hvis trampolinen er full.

 

Møt opp 15 minutter før starttidspunktet for å sjekke inn, plassere dine eiendeler (du får låneskap).

Hva gjør jeg med egenerklæringen og må jeg fylle ut en ny neste gang jeg besøker parken?

Alle våre besøkende er pålagt å signere Moss Padel trampolinepark sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. Barn under 18 år må ha signatur fra foreldre eller verge. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst, se egen knapp "egenerklæring". En egenerklæring, signert av en foresatt, er gyldig i 1 år. Det er ikke nødvendig å printe ut erklæringen da den elektronisk registreres direkte inn i våre systemer. Hvis du er usikker på om din egenerklæring fortsatt er gyldig, vennligst ta kontakt med oss i resepsjonen eller signer en ny som ligger tilgjengelig på våre nettsider.

 

Ved bursdagsfeiringer benyttes en engangserklæring som gjelder for de barna du har med deg. Engangserklæringen fylles ut i parken ved ankomst og signeres av den som er ansvarlig for bursdagen. Denne erklæringen har ingen varighet utover det ene arrangementet.

 

Koster det noe for voksne som ikke skal hoppe og kan jeg se på at barnet mitt hopper?

Det koster ingenting for besøkende som ikke skal hoppe! Du kan sitte og slappe av mens du ser på at barnet ditt hopper. 

 

Er det noe aldersgrense i parken?

Pga sikkerhetshensyn, er det er 5 års aldersgrense parken. 

 

Kan jeg medbringe min egen mat?

Det er dessverre ikke tillatt å medbringe egen mat. Vi har enkel servering og vending maskiner fra Tine med et godt utvalg.

.

Hva må jeg ha på meg?

Vi anbefaler at du tar på deg komfortable klær. Det er ikke lov med skarpe gjenstander på hoppeområdet, slik som klokker, belter osv. Alle våre besøkende må ha på seg egne Moss Padel trampolinesokker (kr. 35) med antiskli.

Er trampolinepark farlig?

Moss Padel trampolinepark setter sikkerheten høyt. Vi har strenge sikkerhetsregler og utstyr som er laget for å ivareta sikkerheten på best mulig måte. Det er likevel viktig at alle besøkende respekterer sitt eget ferdighetsnivå og ikke utøver farlige momenter uten opplæring. I tillegg er det selvsagt viktig å ta hensyn til de andre besøkende som bruker parken.

Er det Wifi tilgjengelig i parken?

Wifi er tilgjengelig for våre besøkende i resepsjonsområdet.

 

Er det noen begrensninger på kroppsvekt?

Av sikkerhetshensyn er det en begrensing oppad på 125 kilo.

 

Kan jeg bruke antiskli-sokkene mine flere ganger?

Ja, du kan bruke dine Moss Padel trampolinepark-sokker flere ganger såfremt antisklibelegget er intakt og det ikke er hull i dem. Trenger du nye, kan disse kjøpes i parken.

Kan jeg la barnet mitt være alene i parken?

Barna må være minst 10 år for å bli etterlatt i parken uten en voksen tilstede. Dette er på eget ansvar.

 

Sikkerhet

Moss Padel trampolinepark er svært opptatt av å ivareta sikkerheten i parkene på best mulig måte. Vi har egne sikkerhetsregler som alle må sette seg godt inn i. I tillegg skal man ta seg tid til å gå igjennom dette med barna før man entrer trampolinene. Foreldre / foresatte har ansvar for å påse at reglene overholdes.

Utstyr:

Moss Padel trampoline følger det norske regelverket til DSB. Alt utstyr i parken er planlagt, produsert og konstruert for maksimal sikkerhet. Utstyret blir jevnlig kontrollert for å sikkerstille at det ikke er fare for skader pga. feil eller mangler.

 

Egenerklæring:

Alle våre besøkende er pålagt å signere Moss Padel trampolinepark sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. Barn under 18 år må ha signatur fra foreldre eller verge. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst og er gyldig i 1 år. Det er ikke nødvendig å printe ut erklæringen da den elektronisk registreres direkte inn i våre systemer. Feirer du bursdag kan du også benytte vår engangs egenerklæring her i parken for alle barna. Det er enklere og raskere.