Padel

Moss Padel er et padelsenter med fokus på Padel, men har også andre treningsfasiliteter for de som ønsker å drive med Yoga, bordtennis eller styrketrening. Moss Padel har totalt 5 innendørsbaner og er Norges største padelsenter.
Våre baner er fra Manza Sport med Mondo STX gress. Vi har 2 panoramic baner hvor 1 av dem er en centercourt med STX supercourt gress.

 

Hva er padel?

Padel spilles vanligvis i double format (fire personer) på en lukket bane, en tredjedel av størrelsen til en tennisbane. Man teller på samme måte som i normal tennis og bruker baller som brukes er like, men litt mykere. De viktigste forskjellene er at banen har vegger som kan brukes i ballvekslingene (som i squash) og at racketer uten strenger brukes.

Se video forklaring.

Sporten ble oppfunnet i Acapulco, Mexico, av Enrique Corcuera i 1969. Den er for tiden mest populær i Spania, Argentina, samt hos vår nabo Sverige, hvor sporten tok fart i 2016. Sporten brer om seg nå, som verdens raskest voksende sport.

Se video fra Hello Padel.

Hva trenger man av ustyr?

Når man skal spille padel trenger man racket og baller (3 baller). Vi anbefaler også egne padelsko (les hvorfor).

Moss Padel har egen proshop med godt utvalg av racketer, klær, sko, baller og annet padelutstyr. Hos oss kan du leie racketer (fra 75,- per gang p.p.) eller prøve ut racketer før du kjøper, noe vi anbefaler.

Vi fører flere racketmerker fra billig til dyrt (600-5000 kroner). 

Vi anbefaler Royal Padel som har racketer spesielt laget for god kontroll.

Se vår padelshop!

Hos oss kan du også leie "smarte" ballmaskiner (som fungerer til både padel og tennis). Dette er et godt alternativ, om du ønsker en effektiv treningsøkt når det passer deg. De kan leies til 200,- per gang.